kaart_canadawestDe provincies Alberta en Brits Columbia in het westen van Canada bieden je besneeuwde bergen, uitgestrekte ijsvelden, dicht beboste wouden, kristalheldere meren, watervallen, gletsjers en charmante steden. Hier zie je de ruige grootsheid van de Rockey Mountains. Je kampeert in schitterende natuurparken als Banff, Kootenay National Park of Wells Gray Provincial Park. In de wereldbekende vakantieoorden Whistler en Jasper kun je – naast veel andere activiteiten – wandelen, fietsen, kanoën of vissen. Met een snowmobile maak je een tocht over de ijsvelden of je vaart met een ferry door de spectaculaire Insight Passage. Je volgt het spoor van de Cariboo-goldrush en geniet van de ontspannen sfeer in de binnenlanden van Brits Columbia. In de regenwouden van Vancouver Island kun je wilde dieren waarnemen en in de Strait of Georgia de walvissen zien. Je bezoekt gastvrije steden als Vancouver, Calgary of ‘Brits’ Victoria.

westernspirityyc_kaart

Mountain Country 21 dgn

Deze 21-daagse klassieke rondreis door de provincies Brits Columbia en Alberta brengt je bij adembenemende panorama’s van bergen, ijsvelden, watervallen en meren. Je reist van Vancouver, door de Okanagan Valley en Glacier National Park, naar de wereldbekende vakantieoorden Banff en Jasper. Via Mount Robson, Wells Gray National Park en Cariboo Region rijd je noordwaarts naar de kust van de Pacific. Met een ferry vaar je door de spectaculaire Inside Passage naar Vancouver Island. Voor je wacht de charmante stad Victoria en een overtocht over de Strait of Georgia terug naar Vancouver.

westernspirityvr_kaart

Western Spirit vanuit Calgary 23 dgn

Een reis naar het westen van Canada is evenzeer emotie als een geografische bestemming. Vanuit de grootsteedse roes van Vancouver, trekt je door de prachtige natuur en de unieke dorpjes van Vancouver Island. Je vaart weer naar het vasteland voor een verkwikkende reis door het authentieke gebied van de Gold Rush. Wanneer je hoger de Rocky Mountains in rijdt, zul je met volle teugen genieten van de frisse lucht, het sprankelende water en de adembenemende panorama’s van Whistler, Jasper en Banff. Je laat je vast verleiden tot een spannende bergsafari in Kootenay National Park of tot een tocht door de vruchtbare Okanagan vallei.

westernspirityyc_kaart

Western Spirit vanuit Vancouver 21 dgn

Ongeveer dezelfde reis maar dan vanuit Vancouver.