Een campervakantie in de Verenigde Staten of Canada is een ideale manier om kennis te maken met het natuurschoon en de stedenpracht in deze twee landen. Je hebt onderweg veel vrijheid en kunt overnachten op de mooiste campings. Weet je al welke route je gaat rijden? En welke camper past bij jouw reisgezelschap? Op deze pagina vind je handige tools die je helpen bij het plannen van je droomvakantie.

Routevoorbeelden

Op onze site vind je een aantal routevoorbeelden: populaire camperreizen in de USA of Canada. De routevoorbeelden laten zien wat de mogelijkheden zijn: je kunt ze direct boeken óf aanpassen aan jouw wensen. Geef je vakantiewensen aan ons door en we maken een persoonlijke route voor je. De reisadviseurs van Tioga Tours reizen veel door Amerika en Canada en helpen je graag op weg!

Voorbeeld Camperreizen Amerika

Voorbeeld Camperreizen Canada

cruise-canada12.1384.a102

monument-valley-2.1384.a102 (1)

Een camper huren

In Amerika en Canada zijn verschillende camperverhuurders. Zij bieden verschillende campermodellen aan, van kleine pick-ups tot grote familiecampers. Verhuurders bieden niet allemaal dezelfde modellen aan. Ook zit er verschil in aantal verhuurlocaties, leeftijd van de campers, mate van luxe en daarmee samenhangend: de prijs. Advies nodig? Onze reisadviseurs bekijken welk model past bij jouw vakantie, reisgezelschap en budget. Omdat wij direct zaken doen met de belangrijkste verhuurders, kunnen we voordelig een camper voor je reserveren. Je mag elk campertype huren en besturen als je 21 jaar of ouder bent en in het bezit van een autorijbewijs (B-rijbewijs).

Camper huren in Amerika

Camper huren in Canada

exterieur-1.1384.a102

exterieur-1.1384.a102 (1)

Aanbiedingen

We hebben regelmatig mooie aanbiedingen die je campervakantie een stuk voordeliger maken. Vaak gelden de aanbiedingen per verhuurder en voor een specifieke periode. Soms is dat best ingewikkeld. Je kunt altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen, we houden dan rekening met je wensen en de lopende aanbiedingen. Je krijgt een reactie binnen één werkdag.

Campings

Tijdens je camperrondreis overnacht je op campings. Deze zijn in Amerika en Canada helemaal ingesteld op campers. Er zijn grofweg twee soorten campings: commerciële campings en natuurcampings. Commerciële campings hebben vaak veel voorzieningen, zoals een zwembad en WiFi. Natuurcampings zijn eenvoudiger, maar ook een stuk goedkoper. We kunnen geen campings voor je reserveren, maar geven je hierover wel graag advies.