Op reis naar de Verenigde Staten of Canada?

Tioga Tours is gespecialiseerd in reizen naar de Verenigde Staten en Canada. Onze reisadviseurs helpen je graag bij het voorbereiden en uitstippelen van je vakantie naar de VS of Canada.

Persoonlijk advies voor een reis op maat

Tioga Tours helpt u graag bij het voorbereiden en uitstippelen van uw reis naar Amerika of Canada.

Vrijblijvende offerte

We maken graag vrijblijvend een offerte voor een reis op maat. Onze deskundige reisspecialisten denken met alle plezier met je mee.

Uiterlijk binnen één werkdag ontvang je een vlijblijvende prijsopgave voor je reis naar Amerika of Canada.

Vraag een offerte aan

Aanbiedingen camperhuur

Wij bieden diverse camperverhuurders in de Verenigde Staten en Canada aan. Er zijn nu al tarieven bekend voor camperhuur t/m 31 maart 2018. Vuistregel is: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je uit bent.

Lees verder…

tiogaOver Tioga Tours

Tioga Tours is al bijna twintig jaar een specialist in reizen naar Amerika en Canada. We kunnen al je reisdromen waarmaken, of je nu een camperreis zoekt of een autovakantie, een treinreis of stedentrip. Onze reisadviseurs zijn gek op de VS en Canada en bezoeken beide landen regelmatig, zodat we jou goed kunnen adviseren. Het is jouw reis, dus we zorgen dat deze helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Tioga Tours BV is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), Stichting Calamiteitenfonds Reizen en is lid van De Maatwerkspecialisten.