Cruise America

Cruise America is de grootste camperverhuurder van de Verenigde Staten. Men heeft vier campermodellen, die allemaal zeer slim zijn ingedeeld. Daarbij heeft Cruise America een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en een groot aantal locaties waar je de camper kunt ophalen en inleveren. Alle werknemers zijn bovendien sinds 2014 mede-eigenaar van het bedrijf en dat levert zeer toegewijd personeel op.

Truck-camper 17 ft

Maximaal aantal personen:
3 volwassenen

Lengte:
17 ft / 5,2 meter

NIEUW!

De T-17 is een pick-upcamper, ook wel truckcamper genoemd. Dit relatief kleine campermodel is gemakkelijk te besturen en rijdt zuiniger dan de C-klasse campers. De T-17 is van alle gemakken voorzien en heeft een keukentje, toilet en douche.

Alleen beschikbaar in Los Angeles en San Francisco, vanaf 3 oktober 2016 ook in Las Vegas en Phoenix.

exterieur-4.10.c42b

Familie-camper 19 ft

Maximaal aantal personen:
2 volwassenen en 1 kind

Lengte:
19 ft / 5,8 meter

Deze compacte 19 feet camper is voorzien van alle gemakken, zoals een WC en douche. Ten opzichte van zijn grotere broers mist hij echter wel het vaste bed achterin. Er is één bed boven de bestuurderscabine (cab-over). De dinette is om te bouwen tot een bed geschikt voor een kind. In steden is de C-19 camper heel handig: je kunt hem overal kunt parkeren.

exterieur-1.10.c42b

Familie-camper 25 ft

Maximaal aantal personen:
4 volwassenen en 1 kind

Lengte:
25 ft / 7,6 meter

De C-25 is de meest verhuurde camper van Cruise America. Er is een vast tweepersoons bed achter in de camper en een tweepersoons bed in de cab-over. De dinette is om te bouwen tot een bed dat geschikt is voor een kind.

exterieur-1.10.c42b (1)

Familie-camper 30 ft

Maximaal aantal personen:
5 volwassenen en 2 kinderen

Lengte:
30 ft / 9,1 meter

De C-30 is de grootste camper van Cruise America. De camper biedt voldoende ruimte voor twee stellen of een gezin van zes personen. Het tweepersoons bed achterin is af te sluiten tot een aparte slaapruimte. Naast het tweepersoons bed boven de bestuurderscabine zijn er twee eenpersoonsbedden. De keuken is van alle gemakken voorzien en er is een badkamer met douche en toilet.

exterieur-1.10.c42b (2)