Er zijn verschillende camperverhuurders in Amerika. Wil je een camper huren, kijk dan goed in welke steden de camperverhuurder van jouw voorkeur een verhuurlocatie heeft. De ene verhuurder heeft meer ophaal- en inleverlocaties dan de andere.

Logo Cruise America

Cruise America

Cruise America is de grootste camperverhuurder van de Verenigde Staten. Men heeft vier campermodellen, die allemaal zeer slim zijn ingedeeld. Daarbij heeft Cruise America een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en een groot aantal locaties waar je de camper kunt ophalen en inleveren.

Logo Road Bear

Road Bear RV

Road Bear RV is een middelgrote camperverhuurder die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De campers zijn niet ouder dan twee seizoenen en alle campers zijn voorzien van een generator en luifel. De grotere campers hebben bovendien een slide-out (uitschuifbaar leefgedeelte).

Logo El Monte RV

El Monte RV

El Monte verhuurt al 38 jaar verschillende modellen campers, van compacte 22 ft-campers tot zeer luxe en ruime 35 ft-campers. Een aantal camperverhuurlocaties is alle dagen van de week open.

Logo Star Time RV

Best Time RV

Best Time RV is een oudgediende in een nieuwe jas. De vroegere, Zwitserse eigenaar van Moturis RV is met enkele investeerders een nieuw camperverhuurbedrijf begonnen. De campers zijn allemaal van het bouwjaar 2015. Een Amerikaans avontuur met Zwitserse kwaliteit!

Logo Apollo

Apollo

Apollo is een relatieve nieuwkomer op de markt van Amerikaanse camperverhuurders. Dit is van oorsprong een grote Australische verhuurder. Apollo heeft een recente vloot met luxe uitgeruste campers.

Logo Star RV

Star RV

Star RV is een relatieve nieuwkomer op de Amerikaanse camperverhuurmarkt. Dit is van oorsprong een grote Australische verhuurder. Star RV heeft een vloot met luxe uitgeruste campers die niet ouder zijn dan twaalf maanden.

Logo Britz RV

Britz USA

Britz USA is een relatief nieuwe speler op de Amerikaanse campermarkt, maar heeft zijn sporen reeds ruimschoots verdiend in Australië en Nieuw Zeeland. De campers zijn niet ouder dan drie seizoenen en zijn allemaal voorzien van een grote bagageruimte, generator en luifel.

Logo Escape Campervan

Escape Campervans

Escape Campervans komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland en verhuurt sinds enkele jaren haar compacte, hippe campervans ook in de VS. De campers zijn zo groot als een minibus, waardoor ze gemakkelijk te besturen zijn en relatief zuinig rijden. Elke camper is door een lokale kunstenaar voorzien van een unieke beschildering. Een Escape-camper is perfect voor de avontuurlijke reiziger met een klein budget.

Logo Jucy RV

Jucy RV

De opvallende groen met paarse campers van Jucy zijn al vijftien jaar een begrip in Nieuw-Zeeland en Australië. Sinds kort zijn deze vrolijke campers ook in West-Amerika te huur. In de compacte voertuigen van Jucy zitten verrassend veel voorzieningen. Handig aan dit kleine voertuig: je rijdt relatief zuinig, navigeert makkelijk door de bergen en de grote stad en je kampeer- of parkeerplaats hoeft niet groot te zijn.