kaart_usawestNa eerst het oosten te hebben ontdekt en veroverd trokken de pioniers richting The West. De overweldigende natuur die ze onderweg tegen kwamen maakte vele slachtoffers maar wekte bovenal grote bewondering. Na onder andere de Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Yellowstone en Yosemite te zijn gepasseerd kwam men aan de Pacific Coast en stichtte beroemde steden als Los Angeles en San Francisco. Later volgde het gokparadijs Las Vegas, in the middle of nowhere! Treed in hun voetsporen en ‘discover the West’ per huurauto.

westcoastnatparks_17dgn_kaart_tn

Westcoast & National Parks 17 dgn

Een rondreis van 17 dagen vanaf Las Vegas in een grote boog om de Grand Canyon heen. Onderweg bezoek je indianen-reservaten, een aantal bekende en minder bekende National Parks en eindig je aan de Pacific Ocean bij San Francisco.

Deze reis is bedoeld voor de reiziger die liever wat minder plaatsen aandoet en zo voldoende tijd overhoudt om alles goed te zien. Door deze slimme one-way wordt het rijden van lange saaie stukken zo veel mogelijk beperkt en besteed je je tijd optimaal.

westcoastnatparks_21dgn_kaart_tn

Westcoast & National Parks 22 dgn

Een rondreis van 22 dagen vanaf Las Vegas in een grote boog om de Grand Canyon heen. Onderweg bezoek je indianen-reservaten, een aantal bekende en minder bekende National Parks, de prachtige stad San Francisco en volg je de Pacific Coast naar Los Angeles en San Diego.

Deze reis is bedoeld voor de reiziger die liever wat minder plaatsen aandoet en zo voldoende tijd overhoudt om alles goed te zien. Door deze slimme one-way wordt het rijden van lange saaie stukken zo veel mogelijk beperkt en besteed je je tijd optimaal.

beautifulwest_kaart_tn

Beautiful West 15 dgn

Een combinatie van wereldsteden, spectaculaire National Parks en een prachtige oceaankust. In ruim 2 weken reis je van Los Angeles, via Phoenix, Grand Canyon Las Vegas en Yosemite naar San Francisco. De laatste etappen van de reis voeren je langs de beroemde Pacific Coast Highway, terug naar Los Angeles.

bestofthewest_kaart_tn

Best of the West 21 dgn

Een rondreis vanuit San Francisco langs de mooiste plaatsen van het zuidwesten van de VS. Je ziet de watervallen van Yosemite, de woestijnen van Nevada en Utah, de indianenreservaten van Arizona en de steden aan de Pacific Coast. Je verblijft op een aantal plaatsen twee nachten, dus je hebt voldoende tijd om alles goed te bekijken en beleven.

californiadiscovery_kaart_tn

California Discovery 14 dgn

Een afwisselende ontdekkingsreis door Californië. Van hoge, beboste bergen met watervallen in Yosemite tot de laaggelegen woestijngebieden van Death Valley. Via de kustweg reis je langs de prachtige stranden van San Diego en Los Angeles richting San Francisco.

canyonexplorer_kaart_tn

Canyon Explorer 15 dgn

Laat je op deze reis verrassen door de schoonheid van het westen. Bewonder de grootsheid van de canyons, de onwerkelijke rotsformaties en eeuwenoude rotswoningen van Indianen. Maak een boottocht over Lake Powell en maak kennis met het bruisende Las Vegas.

highlightsofthewest_kaart_tn

Highlights of the West 15 dgn

In een korte periode krijg je een goede indruk van de hoogtepunten van het zuidwesten van de VS. Je bezoekt vier staten en ziet onderweg wereldsteden als Los Angeles, San Francisco en Las Vegas. Bovendien kun je je verbazen over een aantal prachtige National Parks. De laatste etappe van de reis voert je langs de beroemde Pacific Coast Highway.

indiancountry_kaart_tn

Indian Country 15 dgn

In de Four Corner-states (Arizona, Colorado, New Mexico en Utah) is veel indianencultuur uit heden en verleden te vinden. Deze reis voert door één van de mooiste gebieden van de VS en laat je kennismaken met het leven van Navajo’s, Apaches, Hopi’s en Anasazi-indianen.

parkspeaksvolcanoes_kaart_tn

Peaks, Parks & Volcanoes 22 dgn

De afstanden in Amerika zijn groot, maar door een slimme one-way route te maken van San Francisco naar Salt lake City, kun je toch in 3 weken zowel de westcoast als de woestijnachtige landschappen van het zuidwesten en het alpine gebied rond Yellowstone bezoeken.

rockymountainstopacific_20dgn_kaart_tn

Rocky Mountains to Pacific 20 dgn

Volg het spoor van de pioniers en reis van Denver naar San Francisco. Onderweg passeer je de Rocky Mountains, een aantal National Parks en indianenreservaten. Verbaas je over de enorme verscheidenheid aan landschappen en geniet van de eindeloze vergezichten.

rockymountainstopacific_26dgn_kaart_tn

Rocky Mountains to Pacific 26 dgn

Volg het spoor van de pioniers en reis van Denver naar San Diego. Onderweg passeer je de Rocky Mountains, een aantal National Parks en indianenreservaten. Verbaas je over de enorme verscheidenheid aan landschappen en geniet van de eindeloze vergezichten. Het laatste stuk van de reis voert je langs de prachtige kust van de Stille Oceaan.

southwestexplorer_15dgn_kaart_tn

Southwest Explorer 15 dgn

Tijdens deze 15-daagse reis verken je het zuidwesten van de VS. Je bezoekt wereldsteden als Los Angeles, San Diego, Phoenix, Las Vegas en San Francisco en je maakt kennis met de spectaculaire natuur in de National Parks en indianenreservaten van Arizona, Utah en Californie.

southwestexplorer_22dgn_kaart_tn

Southwest Explorer 22 dgn

Tijdens deze 22-daagse reis verken je in een rustig tempo het zuidwesten van de VS. Je bezoekt wereldsteden als Los Angeles, San Diego, Phoenix, Las Vegas en San Francisco en je maakt kennis met de spectaculaire natuur in de National Parks en indianenreservaten van Arizona, Utah en Californie.

southwesternexperience_kaart_tn

Southwestern Experience 14 dgn

Deze reis door het Zuidwesten van de Verenigde Staten brengt je van de wonderschone natuur van het land van de canyons naar de spanning en sensatie van de glamourwereld van Las Vegas en Los Angeles.

therockiesofusacanada_kaart_tn

The Rockies of USA & Canada 15 dgn

Vanuit het aangename en mondaine Seattle reis je door de Amerikaanse en Canadese Rockies. Geniet van de grootsheid van deze enorme bergrug. Behalve door het vulkanische Yellowstone, rijd je ook over de Icefield Parkway tussen Jasper en Banff, waar de gletsjers tot aan de weg komen.

westernexplorer_kaart_tn

Western Explorer 20 dgn

Op deze reis wisselt spectaculaire natuur af met de grootsheid van de grote steden van Californië. Je ziet de steeds weer andere rotsformaties in de parken van Arizona en Utah en de hete woestijn van Death Valley. Van de spanning en sensatie van Las Vegas reis je naar de machtige natuur van Yosemite Park en verder naar het gezellige San Francisco. Langs de adembenemende kustweg van de Pacific Ocean ga je weer terug naar Los Angeles.

westernwanderer_kaart_tn

Western Wanderer 22 dgn

Je bezoekt twee Canadese provincies (British Columbia en Alberta) en zeven staten in het noordwesten van de Verenigde Staten. De eerste steden die je aandoet zijn Seattle en Vancouver. Daarna bezoek je diverse andere steden en nationale parken zoals Banff in Alberta en Yellowstone in Wyoming. Vervolgens rijd je van Salt Lake City in Utah, door Nevada, naar San Francisco in Californië. De reis eindigt in Seattle.