Een autovakantie is een comfortabele manier om Amerika en/of Canada te verkennen. Je kunt eenvoudig en snel verschillende bezienswaardigheden bezoeken en de brandstofprijzen zijn erg gunstig. Onderweg overnacht je in hotels, motels of op een ranch. We kunnen de hele vakantie voor je regelen. Denk aan: autohuur, overnachtingen, vliegtickets en eventuele excursies. De informatie op deze pagina helpt je bij het plannen van jouw roadtrip door Amerika of Canada.

Routevoorbeelden auto

Welke route ga je rijden en wat ga je allemaal zie onderweg? Op onze website vind je populaire autoreizen door Amerika of Canada. Deze routevoorbeelden geven je een idee van alle mogelijkheden. Je kunt deze reizen boeken, maar ook aanpassen aan je eigen wensen. Vertel ons je wensen en we maken een mooie route op maat voor je.

Je kunt in Amerika en Canada verschillende soorten auto’s huren. De modellen variëren in grootte van compacte gezinsauto tot vijfdeurs SUV. Let er bij het kiezen van een huurauto altijd op dat er voldoende ruimte is voor je reisgezelschap én alle bagage. Hieronder zie je de verschillende types die je kunt huren. De afbeeldingen en type-aanduidingen zijn indicatief en kunnen in werkelijkheid enigszins afwijken.

Uitrusting

Alle auto’s zijn voorzien van automatische versnellingsbak en airconditioning. Afhankelijk van het model is er cruise control en een radio-/cd-speler aanwezig. Een ingebouwd navigatiesysteem is er meestal niet, je kunt deze (indien voorradig) wel huren of zelf meebrengen.

Economy

Kia Rio of vergelijkbaar

Compact

Nissan Versa of vergelijkbaar

Intermediate

Toyota Corolla of vergelijkbaar

Full-size

Ford Fusion of vergelijkbaar

Premium

Chrysler 300 of vergelijkbaar

Luxury

Cadillac ATS of vergelijkbaar

Convertible

Ford Mustang of vergelijkbaar

Mini-van 7-persoons

Dodge Grand Caravan of vergelijkbaar

Mini-van 8-persoons

Toyota Sienna of vergelijkbaar

Mini-bus 12-persoons

Ford Transit Wagon of vergelijkbaar

Intermediate SUV

Toyota RAV4 of vergelijkbaar

Full-size SUV

Chevrolet Tahoe of vergelijkbaar

Tioga Tours BV is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), Stichting Calamiteitenfonds Reizen en is lid van De Maatwerkspecialisten.