Zonder zorgen op reis

Je kunt bij ons een aantal prachtige autoreizen boeken. Alle hotels zijn van tevoren gereserveerd en je krijgt een informatiemap met kaarten, routebeschrijving en allerlei informatie.

Deze autovakanties kun je combineren met een bezoek aan bijv. New York of een andere stad of misschien met een strandvakantie in Florida of Hawaii.

Voorbeeldreizen USA west
Bekijk de reizen

kaart_usawestNa eerst het oosten te hebben ontdekt en veroverd trokken de pioniers richting The West. De overweldigende natuur die ze onderweg tegen kwamen maakte vele slachtoffers maar wekte bovenal grote bewondering. Na onder andere de Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Yellowstone en Yosemite te zijn gepasseerd kwam men aan de Pacific Coast en stichtte beroemde steden als Los Angeles en San Francisco. Later volgde het gokparadijs Las Vegas, in the middle of nowhere! Treed in hun voetsporen en ‘discover the West’ per huurauto.

Voorbeeldreizen USA oost
Bekijk de reizen

kaart_usaoostNew York is hét uitgangspunt voor uw ontdekkingsreis door de oostelijke staten van de U.S.A. Bij Cape Cod kwamen de eerste pioniers aan land, Washington is het huidige bolwerk van macht, Boston heeft nog steeds de typische Europese sfeer en op vele plaatsen is tijdens de burgeroorlog hard gevochten voor de huidige vrijheid in de Verenigde Staten. New England tijdens de Indian Summer is werkelijk schitterend en moet u eigenlijk eenmaal gezien hebben. Bovendien is een reis door de oostelijke staten prima af te sluiten met een verblijf aan één van de prachtige stranden van de Sunshine State Florida.

Voorbeeldreizen USA Colorado en de Rockies
Bekijk de reizen

kaart_usarockiesDe staten Colorado en Utah in het mid-westen van de Verenigde Staten bieden vooral de prachtige natuur in en rondom de Rocky Mountains met tal van nationale parken, zoals Badlands, Custer State Park, Grand Teton, Monument Valley en Yellowstone.

Voorbeeldreiezen USA The Deep South
Bekijk de reizen

kaart_deepsouthHet zuiden van de Verenigde Staten is vooral bekend vanwege de beroemde muzieksteden New Orleans, Memphis en Nashville met blues, dixieland, soul, country & western en rock ’n roll. De Carolina’s, Georgia en de moerassen rondom de Mississippi herbergen daarnaast nogal wat mysterieuze legendes die keer op keer bevestigd lijken te worden. Ga zelf op onderzoek en ontdek wat waarheid is en wat niet.

Voorbeeldreizen USA Florida
Bekijk de reizen

kaart_usafloridaIn deze meest zuidelijk gelegen staat van de U.S.A. is van alles te doen en te beleven. Prachtige, langgerekte stranden met vele watersportmogelijkheden; de uitgaanswijk Art Deco in Miami met de talrijke gezellige terrasjes, bars en restaurants; de unieke flora en fauna van de Everglades, de Caribische sfeer op de Florida Keys, het Kennedy Space Center bij Cape Canaveral en natuurlijk de bruisende attracties in en om Orlando, waaronder de wereldberoemde sprookjeswereld van Walt Disney World, waar u van de ene verbazing in de andere valt. Tel daarbij het heerlijke klimaat en u heeft alle ingrediënten voor de vakantie van uw leven.

Voorbeeldreizen USA dwars door Amerika
Bekijk de reizen

kaart_usadwarsdoorDwars door de Verenigde Staten kunt u vanuit het oosten naar Los Angeles reizen langs vele bezienswaardigheden die grotendeels langs de wereldberoemde trans-continentale autoweg Route 66 liggen.

Voorbeeldreizen Alaska & Yukon
Bekijk de reizen

kaart_alaskaAlaska, The Great Land, The Last Frontier, twee bijnamen van deze enorm uitgestrekte staat. Juist vanwege de uitgestrektheid zou je dit bijna geen staat meer kunnen noemen, maar een land op zich! Ook door de verscheidenheid en het verschil met andere staten in de Verenigde Staten. Een vakantie in Alaska en het Canadese Yukon is ‘anders’: natuurschoon, bergen, gletsjers, bossen, meren, rivieren en goudzoekernederzettingen.