kaart_usaoostNew York is hét uitgangspunt voor uw ontdekkingsreis door de oostelijke staten van de U.S.A. Bij Cape Cod kwamen de eerste pioniers aan land, Washington is het huidige bolwerk van macht, Boston heeft nog steeds de typische Europese sfeer en op vele plaatsen is tijdens de burgeroorlog hard gevochten voor de huidige vrijheid in de Verenigde Staten. New England tijdens de Indian Summer is werkelijk schitterend en moet je eigenlijk eenmaal gezien hebben. Bovendien is een reis door de oostelijke staten prima af te sluiten met een verblijf aan één van de prachtige stranden van de Sunshine State Florida.

eastcoastexplorer_kaart_tn

Eastcoast Explorer 19 dgn

In 19 dagen reis je van de metropool New York naar het diepe zuiden. Onderweg maak je kennis met veel plaatsen, die een belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis van de VS, waaronder de hoofdstad Washington en Philadelphia. Meer zuidelijk kom je door de prachtige natuur van Shenendoah, de Blue Ridge Mountains en de Great Smoky Mountains. De reis eindigt in het mondaine en zonnige Florida.

easterncharms_kaart_tn

Eastern Charms 9 dgn

Deze reis brengt je van het jachtige New York naar het landelijke Lancaster County. De schoonheid van het New York’s Finger Lake district, Niagara Falls en Chesapeake Bay wordt gecombineerd met de historische centra van New York en Washington.

easternusacanada_kaart_tn

Eastern USA & Canada 19 dgn

Vanuit New York reis je door de bakermat van de Verenigde Staten en Canada. Onderweg maak je kennis met het koloniale verleden van Amerika. Behalve langs indrukwekkende steden als Boston, Washington en Toronto, zie je ook belangrijke plaatsen uit de Noordamerkaanse geschiedenis. De reis voert verder langs de nog in 19e eeuwse stijl levende Amish, de enorme watervallen van Niagara en langs de pittoreske kust van New England.

newenglander_kaart_tn

New Englander 15 dgn

Maak kennis met het historische New England, een unieke combinatie van historie, cultuur en natuurschoon. Je rijdt door een landschap dat karakteristiek is voor het noordoosten, met kleine stadjes en overdekte bruggen. Boegbeeld van New England’s Traditions is het eerbiedwaardige Boston. In de omgeving ligt een indrukwekkend natuurgebied: het Acadia National Park, de Old Man van de White Mountains en de groene heuvels van The Berkshires. Je begint met een bezoek aan de Big Apple.

explorecapitalregion_kaart_tn

Explore The Capital Region 13 dgn

Op deze reis kom je meer te weten over de geschiedenis van The Capitol Region, de wieg van de huidige Verenigde Staten. Je maakt kennis met Washington D.C., de hoofdstad van de VS en historisch belangrijke steden als Philadelphia, Gettysburg, Williamsburg en Charlottesville. Je bezoekt de rustige Amish-dorpen, de prachtige kusten van Maryland en het wonderlijke natuurschoon van de Blue Ridge Mountains in Shenandoah Park.