kaart_usafloridaIn deze meest zuidelijk gelegen staat van de U.S.A. is van alles te doen en te beleven. Prachtige, langgerekte stranden met vele watersportmogelijkheden; de uitgaanswijk Art Deco in Miami met de talrijke gezellige terrasjes, bars en restaurants; de unieke flora en fauna van de Everglades, de Caribische sfeer op de Florida Keys, het Kennedy Space Center bij Cape Canaveral en natuurlijk de bruisende attracties in en om Orlando, waaronder de wereldberoemde sprookjeswereld van Walt Disney World, waar je van de ene verbazing in de andere valt. Tel daarbij het heerlijke klimaat en je hebt alle ingrediënten voor de vakantie van je leven.

floridadiscovery_kaart_tn

Florida Discovery 9 dgn

Ontdek het beste van Florida. Van de themaparken in Orlando tot het meest zuidelijke puntje van de Verenigde Staten. Geniet van de schoonheid van de natuur van de Everglades en bekijk het kleurrijke Miami Beach.

floridaforfamilies_kaart_tn

Florida for Families 16 dgn

Deze familiereis brengt je naar de themaparken en eindeloze zandstranden van Florida. Verken de bijzondere natuur van de Everglades en geniet van grootsheid van de Florida Keys.

floridafunandsun_kaart_tn

Florida Fun & Sun 8 dgn

Op deze reis bezoek je fantastische stranden en verschillende steden in Florida. Je komt in het kleurrijke Miami en het vrolijke Key West. Je verkent de bijzondere natuur van de Everglades en proeft de cultuur van het stadje Sarasota.

floridasplendor_kaart_tn

Florida Splendor 16 dgn

Deze reis brengt je bij de toplocaties van Florida. Je bezoekt de mooie stranden van de Keys en Sarasola, de spannende themaparken van Orlando en de schitterende natuur van de Everglades. Dit is de perfecte reis om Florida op je gemak te bekijken.

floridasunshine_kaart_tn

Florida Sunshine 11 dgn

Op deze reis bezoek je de themaparken van Orlando, de cultuur van Sarasota en de serene stranden van Fort Myers. Je ziet de bijzondere natuur van de Everglades en schitterende zonsondergangen in Key West. In Miami kun je de prachtige Art Deco-panden bewonderen en genieten van het levendige South Beach.

floridasbest_kaart_tn

Florida’s Best 9 dgn

Florida’s Best biedt je van kust tot kust het beste van de ‘Sunshine State’. Onderga de spanning in de attracties van Orlando. Geniet van de decadente omgeving van Miami Beach en bekijk de bijzondere natuur van de Everglades.

kidsgoflorida_kaart_tn

Kids Go Florida 16 dgn

Deze reis brengt je bij de parken en stranden van Florida. Kinderen van 8 tot 80 komen aan hun trekken op de meest uiteenlopende plekken van de ‘Sunshine State’. Van de geavanceerde techniek van Walt Disney World Epcot tot de schitterende natuur van de Everglades.

naturallyflorida_kaart_tn

Naturally Florida 17 dgn

Deze reis brengt je bij de verborgen schatten van Florida. De ‘Sunshine State’ is een natuurlijk paradijs. Geniet van de Everglades en de grootsheid van de Florida Keys.

panoramicflorida_kaart_tn

Panoramic Florida 12 dgn

Bekijk de toplocaties van Florida. Je reist van bruisend Miami Beach via het interessante Kennedy Space Center en historisch St. Augustine naar de themaparken van Orlando. Je ziet de bijzondere natuur van de Everglades en de koraaleilanden bij Key West.