kaart_deepsouthHet zuiden van de Verenigde Staten is vooral bekend vanwege de beroemde muzieksteden New Orleans, Memphis en Nashville met blues, dixieland, soul, country & western en rock ’n roll. De Carolina’s, Georgia en de moerassen rondom de Mississippi herbergen daarnaast nogal wat mysterieuze legendes die keer op keer bevestigd lijken te worden. Ga zelf op onderzoek en ontdek wat waarheid is en wat niet.

countrybluesjazzrock_kaart_tn

Country, Blues, Jazz & Rock 14 dgn

Speciaal voor liefhebbers van Amerikaanse muziek. Country & western in Nashville, blues in Memphis, jazz in New Orleans en rock in Austin.

cowboysmansionsbeaches_kaart_tn

Cowboys, Mansions & Beaches 20 dgn

Een afwiselende reis door het ‘Diepe Zuiden’ van de VS. Je start in Dallas, Texas en via de multiculturele stad New Orleans reis je naar de zonnige kust van Florida. Onderweg zie je oude plantagehuizen en bezoek je de muzieksteden Memphis en Nashville. Tussendoor kun je genieten van de rust van de Great Smoky Mountains.

dixieswing_kaart_tn

Dixie Swing 14 dgn

Op deze reis maak je kennis met de gastvrijheid van het zuiden. Van de themaparken in Florida tot de oude wereld van New Orleans. Luister naar de muziekgeschiedenis in Memphis en Nashville en geniet van de zuidelijke tradities in Savannah en Charleston.

deepsouthcarolinas_kaart_tn

The Deep South & Carolinas 16 dgn

Ontdek tijdens deze reis de verscheidenheid van het ‘Diepe Zuiden’. Je bezoekt de muzikale steden Memphis en Nashville, geniet van de rust in de Great Smokey Mountains en beleeft de zuidelijke tradities in Charleston en Savannah.