kaart_usarockiesDe staten Colorado en Utah in het mid-westen van de Verenigde Staten bieden vooral de prachtige natuur in en rondom de Rocky Mountains met tal van nationale parken, zoals Badlands, Custer State Park, Grand Teton, Monument Valley en Yellowstone.

americascanyoncountry_kaart_tn

America’s Canyon Country 17 dgn

Deze reis voert je door de schoonheid van West-Amerikaanse natuurparken. Je reist door de Rocky Mountains en bezoekt de vele canyons. Geef je over aan de spanning en sensatie van Las Vegas en beleef het “Old West” gevoel in Durango.

therockiesofusacanada_kaart_tn

The Rockies of USA & Canada 15 dgn

Vanuit het aangename en mondaine Seattle reis je door de Amerikaanse en Canadese Rockies. Geniet van de grootsheid van deze enorme bergrug. Behalve door het vulkanische Yellowstone, rijd je ook over de Icefield Parkway tussen Jasper en Banff, waar de gletsjers tot aan de weg komen.

therealrockies_kaart_tn

The Real Rockies 19 dgn

Door een slimme one-way route van Seattle naar Denver kun je in 19 dagen een goede indruk krijgen van de uitgestrektheid en diversiteit van de Rocky Mountains. Onderweg bezoek je de Canadese Rockies, waarna je via Yellowstone National Park afzakt naar Denver.

therockies_15dgn_kaart_tn

The Rockies 15 dgn

Een 15-daagse autoreis door de Rocky Mountains. Een ontdekkingsreis door een uniek stuk Amerika, vol natuur in nationale parken als het Rocky Mountains National Park, Custer State Park met de kudden buffels, Yellowstone en Grand Teton.

therockies_21dgn_kaart_tn

The Rockies 21 dgn

Een 21-daagse autoreis door de Rocky Mountains. Een reis door een uniek stuk Amerika, vol natuur in nationale parken als het Rocky Mountains National Park, Custer State Park, Badlands, Yellowstone en Grand Teton. Maar er wordt ook een bezoek gebracht Arches, Monument Valley en Mesa Verde. In dit gebied is veel western-cultuur te vinden. Kortom, een reis vol afwisseling.