Zonder zorgen op reis

Je kunt bij ons een aantal prachtige autoreizen boeken. Alle hotels zijn van tevoren gereserveerd en je krijgt een informatiemap met kaarten, routebeschrijving en allerlei informatie.

Deze autovakanties kun je combineren met een bezoek aan bijv. New York of een andere stad of misschien met een strandvakantie in Florida of Hawaii.

Voorbeeldreizen Canada west
Bekijk de reizen

kaart_canadawestDe provincies Alberta en Brits Columbia in het westen van Canada bieden u besneeuwde bergen, uitgestrekte ijsvelden, dicht beboste wouden, kristalheldere meren, watervallen, gletsjers en charmante steden. Hier ziet u de ruige grootsheid van de Rockey Mountains. U logeert in schitterende natuurparken als Banff, Kootenay National Park of Wells Gray Provincial Park. In de wereldbekende vakantieoorden Whistler en Jasper kunt u – naast veel andere activiteiten – wandelen, fietsen, kanoën of vissen. Met een snowmobile maakt u een tocht over de ijsvelden of u vaart met een ferry door de spectaculaire Insight Passage. U volgt het spoor van de Cariboo-goldrush en geniet van de ontspannen sfeer in de binnenlanden van Brits Columbia. In de regenwouden van Vancouver Island kunt u wilde dieren waarnemen en in de Strait of Georgia de walvissen. U bezoekt gastvrije steden als Vancouver, Calgary of ‘Brits’ Victoria.

Voorbeeldreizen Canada oost
Bekijk de reizen

kaart_canadaoostIn Oost Canada gaat u op een culturele en historische ontdekkingstocht. U reist door de mooie provincies Nova Scotia, Prince Edward Island, New Brunswick, New Foundland, Ontario en Québec. Ottawa, de hoofdstad van Canada, en de bruisende steden Toronto en Montréal zijn een bezoek meer dan waard. U zult genieten van de levendige Frans-Canadese stad Québec en de pittoreske dorpjes, waar de Schotse, Franse, Indiaanse of Acadische afkomst nog hoog in ere gehouden wordt. In de wild- en natuurparken, zoals het Algonquin Provincial Park en de Laurentian Mountains, kunt u op zoek naar beren, elanden of wolven. Vanaf adembenemende kusten maakt u een bootreis om walvissen of zadelrobben te observeren. In dit woeste landschap van rivieren, meren, bergen en ongerepte wouden kunt u uitstapjes maken naar historische 19e eeuwse plaatsjes en natuurwonderen, zoals de indrukwekkende Niagara watervallen. Temidden van de overweldigende natuur van Oost Canada kunt u, naast andere activiteiten, fietsen, wandelen, roeien, kanoën en vissen. Een aantal van onze aangeboden reizen legt het accent op het bezoek aan steden, andere op het bezoek aan wild- en natuurparken en (sportieve) activiteiten.

Voorbeeldreizen Alaska & Yukon
Bekijk de reizen

kaart_alaskaAlaska, The Great Land, The Last Frontier, twee bijnamen van deze enorm uitgestrekte staat. Juist vanwege de uitgestrektheid zou je dit bijna geen staat meer kunnen noemen, maar een land op zich! Ook door de verscheidenheid en het verschil met andere staten in de Verenigde Staten. Een vakantie in Alaska en het Canadese Yukon is ‘anders’: natuurschoon, bergen, gletsjers, bossen, meren, rivieren en goudzoekernederzettingen.