Huis en Aanbod Magazine
Altijd de nieuwste uitgave

Heel wat mensen dromen ervan om in binnen- of buitenland met een bed & breakfast te beginnen. Voor velen is dit de ideale manier om uit het jachtige leven te stappen.
Maar hoe doe je dat? Dit boek geeft het antwoord op tal van praktische vragen. Daarnaast staan er in dit boek ook verhalen van Belgen en Nederlanders die de stap reeds gezet hebben en hun positieve en negatieve ervaringen met de lezer delen. Dit is een boek voor dromers die de voeten op de grond willen houden.

Lees meer…

Mondi Guide – Algemeen
Voor toekomstige eigenaren van onroerend goed

De nieuwe Mondi Guide Algemeen is dé nieuwe Guide voor iedereen die overweegt om een woning in het buitenland te kopen; het zij voor emigratie, als tweede huis of als beleggingsobject. De zeer toegankelijke artikelen en schitterende illustraties maken deze Mondi Guide tot een glossy magazine in boekvorm. Deze Mondi Guide móet iedere internationale huizenkoper en -bezitter gewoon hebben!

Lees meer…

Buying or renting a home in New York

Whether you’re seeking a penthouse in downtown Manhattan, a loft in Greenwich Village, a farmhouse in Westchester County or a mansion on Long Island, this is THE BOOK you need.

Lees meer…