Citytrips Canada of Amerika

Amerika en Canada reizen

>>Citytrips Canada of Amerika
Citytrips Canada of Amerika2017-03-21T15:59:52+00:00

Tijdens een stedentrip maak je kennis met kunst, cultuur en architectuur. Reis in een gele taxi door de straten van New York, bezoek de gerenommeerde musea van Washington DC of fotografeer de diverse bouwstijlen in Canada’s grootste stad: Toronto. We kunnen zo voordelig mogelijk vliegtickets en hotelovernachtingen regelen voor je citytrip. Wist je trouwens dat je een stedentrip ook kunt combineren met een auto-, camper- of treinreis door een ander deel van Amerika of Canada?

Stedentrip Amerika

Een stedentrip in Amerika heeft vaak een stad als New York, Washington DC of Las Vegas als bestemming. Maar ook steden als Boston en Chicago zijn populair. Maak een mooie stadswandeling, fotografeer erop los bij alle bezienswaardigheden, test de beste restaurants en geniet van de mooiste bouwwerken, parken en musea. Je kunt je stedentrip in Amerika ook combineren met een auto- of camperreis. Neem na je stedentrip in New York bijvoorbeeld eens de trein naar Washington DC. Of combineer een bezoek aan Las Vegas met een auto- of camperreis langs de nationale parken van Utah. Je kunt je stedenbezoek helemaal zelf invullen!

Stedentrip Canada

Toronto is Canada’s grootste stad en is een ideale bestemming voor een stedentrip. Als je bezienswaardigheden als de CN Tower, het kasteel Casa Loma en een hand vol prachtige musea hebt gezien, kun je koers zetten richting andere mooie plaatsen in Oost-Canada. Toronto ligt namelijk in de buurt van andere prachtige bestemmingen zoals de Niagara Falls, Canada’s hoofdstad Ottawa of de Franstalige stad Montréal.

Meerdere stedentrips in één reis

Wil je een citytrip naar New York maken, maar ben je ook benieuwd naar andere steden? Combineer dan eens je bezoek aan de Big Apple met Washington DC. Of reis vanuit New York met de trein of auto naar Boston. Je kunt altijd vanaf een andere stad terug naar huis vliegen, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Bekijk de verschillende stedentrips via het menu of vraag een offerte aan

Citytrip New York

Stedentrip én auto- of camperreis

Wil je tijdens een stedentrip ook de omgeving verkennen? Dan kun je vanuit een grote stad je eigen auto- of camperroute uitstippelen. Ga je bijvoorbeeld naar Boston, dan raden we je een bezoek aan New England en de Niagara Falls aan. Wil je naar Las Vegas? Dan liggen de mooiste nationale parken binnen handbereik. Deel je wensen met ons en we maken een reis die bij je past.

Heb je juist al een auto- of camperrondreis in gedachten, maar wil je je vakantie graag beginnen of eindigen in een stad als New York? Dan kun je een ‘stop over’ maken. Dat is een meerdaagse tussenstop in een grote stad, op je heen- of terugreis. Je vliegt bijvoorbeeld eerst naar New York, blijft daar een paar dagen en reist dan verder naar het Zuidwesten. Omdat je op weg naar sommige steden altijd een overstap maakt, hoeft een ‘stop over’ niet meer te kosten dan je (extra) hotelovernachting.

stedentrip combineren

Tioga Tours BV is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), Stichting Calamiteitenfonds Reizen en is lid van De Maatwerkspecialisten.