kaart_usawestNa eerst het oosten te hebben ontdekt en veroverd trokken de pioniers richting The West. De overweldigende natuur die ze onderweg tegen kwamen maakte vele slachtoffers maar wekte bovenal grote bewondering. Na onder andere de Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Yellowstone en Yosemite te zijn gepasseerd kwam men aan de Pacific Coast en stichtte beroemde steden als Los Angeles en San Francisco. Later volgde het gokparadijs Las Vegas, in the middle of nowhere! Treed in hun voetsporen en ‘discover the West’ per camper.

highlightsofthewest_kaart_tn

Highlights of the West 23 dgn

In ruim drie weken krijg je een goede indruk van de hoogtepunten van het zuidwesten van de VS. Je bezoekt vier staten en ziet onderweg wereldsteden als Los Angeles, San Francisco en Las Vegas. Bovendien kun je je verbazen over een aantal prachtige National Parks.

southwestexplorer16dgn_kaart_tn

Southwest Explorer 16 dgn

Tijdens deze 16-daagse reis verken je het zuidwesten van de VS. Je bezoekt wereldsteden als Los Angeles, Las Vegas en San Francisco en je maakt kennis met de spectaculaire natuur in de National Parks van Arizona, Utah en Californie.

southwestexplorer21dgn_kaart_tn

Southwest Explorer 21 dgn

Tijdens deze 21-daagse reis verken je het zuidwesten van de VS. Je bezoekt wereldsteden als Los Angeles, Las Vegas en San Francisco en je maakt kennis met de spectaculaire natuur in de National Parks en indianenreservaten van Arizona, Utah en Californie.

westcoastnatparks18dgn_kaart_tn

Westcoast & National Parks 18 dgn

Een rondreis van 18 dagen vanaf Las Vegas in een grote boog om de Grand Canyon heen. Onderweg bezoek je indianen-reservaten, een aantal bekende en minder bekende National Parks en eindig je aan de Pacific Ocean bij San Francisco.

Deze reis is bedoeld voor de reiziger die liever wat minder plaatsen aandoet en zo voldoende tijd overhoudt om alles goed te zien. Door deze slimme one-way wordt het rijden van lange saaie stukken zo veel mogelijk beperkt en besteed je je tijd optimaal.

westcoastnatparks22dgn_kaart_tn

Westcoast & National Parks 22 dgn

Een rondreis van 22 dagen vanaf Las Vegas in een grote boog om de Grand Canyon heen. Onderweg bezoek je indianen-reservaten, een aantal bekende en minder bekende National Parks, de prachtige stad San Francisco en volg je de Pacific Coast naar Los Angeles en San Diego.

Deze reis is bedoeld voor de reiziger die liever wat minder plaatsen aandoet en zo voldoende tijd overhoudt om alles goed te zien. Door deze slimme one-way wordt het rijden van lange saaie stukken zo veel mogelijk beperkt en besteed je je tijd optimaal.