kaart_usaoostNew York is hét uitgangspunt voor je ontdekkingsreis door de oostelijke staten van de U.S.A. Bij Cape Cod kwamen de eerste pioniers aan land, Washington is het huidige bolwerk van macht, Boston heeft nog steeds de typische Europese sfeer en op vele plaatsen is tijdens de burgeroorlog hard gevochten voor de huidige vrijheid in de Verenigde Staten. New England tijdens de Indian Summer is werkelijk schitterend en moet je eigenlijk eenmaal gezien hebben. Bovendien is een reis door de oostelijke staten prima af te sluiten met een verblijf aan één van de prachtige stranden van de Sunshine State Florida.

eastcoastexplorer_kaart_tn

Eastcoast Explorer 20 dgn

In 19 dagen reis je van de metropool New York naar het diepe zuiden. Onderweg maak je kennis met veel plaatsen, die een belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis van de VS, waaronder de hoofdstad Washington en Philadelphia. Meer zuidelijk kom je door de prachtige natuur van Shenendoah, de Blue Ridge Mountains en de Great Smoky Mountains. De reis eindigt in het mondaine en zonnige Florida.

eastcoastexplorer_kaart_tn

New Englander 23 dgn

Maak kennis met het historische New England, een unieke combinatie van historie, cultuur en natuurschoon. Je rijdt door een landschap dat karakteristiek is voor het noordoosten, met kleine stadjes en overdekte bruggen. Boegbeeld van New England’s Traditions is het eerbiedwaardige Boston. In de omgeving ligt een indrukwekkend natuurgebied: het Acadia National Park, de Old Man van de White Mountains en de groene heuvels van The Berkshires. Je begint met een bezoek aan de Big Apple.